Glasbewassing

Uw ramen en kozijnwerk zijn letterlijk en figuurlijk een weerspiegeling van uw organisatie. Schone raampartijen zorgen voor een verzorgde uitstraling!
Onze professionele glazenwassers beschikken over genoeg ervaring om uw ramen, zowel aan de binnen– als aan de buitenzijde zo schoon en efficiënt mogelijk te reinigen. Welke manier van glasbewassing voor uw gebouw het beste van toepassing is weten wij als geen ander! Bij uw aanvraag maken wij een projectinventarisatie. Zo kunnen wij bepalen welke bewassingmethode voor uw gebouw noodzakelijk is, met daarbij in acht nemend de veiligheid van onze medewerkers en derden.

Vloeronderhoud

De investering in vloeren is vaak een kostbare aangelegenheid. Dagelijks wordt uw kostbare vloer intensief gebruikt en u wilt natuurlijk voorkomen dat deze snel slijt.
Alle reden voor u om optimale aandacht te schenken aan deskundig en duurzaam vloeronderhoud.

Hendriks Bedrijfsdiensten heeft de professionals in huis om uw vloeren dagelijks en periodiek te verzorgen. Periodiek vloeronderhoud garandeert zeker weten de duurzaamheid en een goed uiterlijk van uw vloeren.

Opleveringsschoonmaak

Tijdens bouwactiviteiten wordt veel vuil geproduceerd en dit blijft op én aan diverse oppervlakten vast zitten. Voorbeelden van deze bevuiling zijn: cementsluier op tegelwerk, resten van stickers en plakband, kitresten, verfresten op ramen en kozijnen, grof bouwvuil etc.

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of verhuizing is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk om het gebouw weer spoedig en schoon te kunnen gebruiken. Onze organisatie heeft veel ervaring met deze dienstverlening.
Wij beschikken dan ook over ervaren medewerkers dit in het bezit zijn van VCA-Basis certificering.

Calamiteiten reiniging / Betaal per opdracht

Ondervindt u overlast door: verhuizing, inbraak, verbouwing, waterschade o.i.d. dan kunnen wij met ons professionele schoonmaakteam uw pand binnen afzienbare tijd weer gebruiksklaar maken.
Voor verdere informatie zijn wij tijdens en buiten kantooruren bereikbaar.

Overige diensten

Hierbij kunt u o.a. denken aan:

  • Airco reiniging
  • Ongedierte bestrijding
  • Beveiliging
  • Catering ( onze medewerkers beschikken over HACCP)
  • Groen voorziening
  • PC en automatiseringsreiniging