Wie zijn wij

Hendriks Bedrijfsdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf met een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en is gevestigd aan de Noorderstraat 54 te Sappemeer en richt zich vooral op Noord-Nederland, e.e.a. zorgt ervoor dat wij onze klanten snel kunnen bedienen. Met onze manier van dienstverlening proberen wij de basis te leggen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en het hebben van inlevingsvermogen op de locatie.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Wij staan graag voor u klaar.

De kracht van Hendriks Bedrijfsdiensten

Kwaliteit en persoonlijk contact, duidelijke communicatie, transparantie en maatwerk staan bij ons centraal. Door onze korte organisatielijnen kunnen wij snel en doeltreffend op uw vragen inspelen. U heeft te maken met één contactpersoon die er voor zorgt dat gemaakte afspraken worden nageleefd.

Wij nemen u het werk uit handen!

Visie & Missie

 

Visie

De betrouwbaarste partner te willen zijn voor onze klanten, personeel en leveranciers. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit op facilitair gebied.

  • Middels: heldere duidelijke communicatie en transparante informatie naar alle stakeholders toe.
  • Door: met goed opgeleide, flexibele medewerkers op alle niveau’s samen te werken en hiermee te investeren in de relatie opdrachtgever en medewerker.

Missie

Uitvoering van alle voorkomende facilitaire diensten, zoals schoonmaak, catering, het verzorgen van andere interne facilitaire diensten, het leveren van hand-outs (toiletpapier, zeepdispenser, handdoekautomaten etc.) bij o.a. bedrijven en medische instellingen.