Kantoorgebouwen

schoonmaakdiensten-kantoorBedrijven en organisaties willen zich concentreren op hun core business en besteden de facilitaire diensten steeds vaker compleet uit.
Tegelijkertijd groeit het besef dat hygiëne, veiligheid en bijvoorbeeld goede restauratieve voorzieningen belangrijk bijdragen aan het werkplezier van medewerkers en de professionaliteit van de organisatie.
Dat stelt hoge eisen aan de facilitaire partners.
Hendriks Bedrijfsdiensten kan de complete schoonmaak van bedrijven en organisaties op zich nemen.

Medische sector

De zorgbranche is een bijzondere wereld, een specialistische wereld, met geen ander te vergelijken. Elk bedrijf is uniek. Vandaar dat standaardoplossingen niet toereikend zijn. Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de zorgbranche, waardoor wij perfect passende oplossingen kunnen bieden voor elke situatie. Wij denken daarbij vanuit uw wereld; vanuit úw bedrijf.
Te denken valt hierbij aan schoonmaak van tandartspraktijken, huisartspraktijken e.d.

Industriële sector

Industriële bedrijven moeten optimaal presteren om goed te renderen. Niets mag het productieproces verstoren. Vergaande rationalisatie van de activiteiten heeft geleid tot uitbesteding van alles dat niet tot de core business behoort. Het werkt pas goed als leveranciers en onderaannemers betrouwbaar en betrokken zijn, een hoge kwaliteit leveren en zich flexibel weten op te stellen.
Wij beschikken dan ook over ervaren medewerkers dit in het bezit zijn van VCA-Basis certificering.

Retail sector

Winkels willen schoon en veilig zijn. Een verbouwing of restylen moet snel en volgens schema verlopen en mag het verkoopproces zo min mogelijk verstoren. Dit vraagt om facilitaire partners die het gewend zijn om hun werk dienstbaar en nauwgezet te doen, ook als ondertussen uw verkoop gewoon doorgaat.
We reinigen o.a. etalageruiten, maken winkels schoon, houden alle algemene ruimten in winkelcentra schoon en netjes, reinigen wanden en plafonds, doen tapijtreiniging, aircoreiniging en het periodiek onderhoud van harde vloeren.

Non profit sector

Hendriks Bedrijfsdiensten heeft ervaring met het schoonhouden van overheidsgebouwen en publieke openbare ruimten. We verrichten de schoonmaak van kantoren, pantry’s, toiletten en de entree.